Hamilton Advies logo
Loupe

Zoekresultaat :

zakelijk meeting succes

Managementadvies

Iedere organisatie heeft te maken met het behalen van doelstellingen en daarbij horende uitdagingen. Als ondernemer of manager ben je altijd op zoek naar de juiste wegen om het gewenste resultaat te boeken. We zien vaak dat bij een groei of krimp het management behoefte heeft aan een externe management of organisatie advies. Ook wanneer het bedrijf naar uw gevoel onvoldoende groeit, zijn we u graag van dienst. Nieuwe inzichten en moderne oplossingen bieden vaak de gewenste oplossing. U wilt het beste voor uw bedrijf, en we willen u hierin graag ondersteunen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hamilton zet zich in voor ondernemers en managers die behoefte hebben aan een second opinion over een complex vraagstuk. We focussen ons op verschillende niveau's binnen de organisatie en dragen voor u een advies op maat aan.  

Dit advies wordt opgebouwd vanuit een strategische, tactische en operationele benadering. Ook helpen we mee met het implementeren van de gewenste oplossingen. Zo houdt u meer tijd vrij wat u weer kunt besteden aan de core business van uw bedrijf.

•    Inspireren en inventariseren
•    Opstellen van een adviesrapport
•    Implementatie van het advies